top of page

Bij Indoor Golf Academy Barendrecht werken wij met de beste apparatuur en laatste innovaties. Golf Biodynamics is daar een van. Golf BioDynamics is ontwikkeld door de Amerikaanse biomechanica-deskundige dr. Robert Neal, in samenwerking met golfprofessional Jim McLean. Dit zeer hoogwaardige technisch systeem maakt het mogelijk om, op het moment dat het gebeurt, een deskundige biomechanische analyse te geven van het lichaam tijdens de swingbeweging. Dat kan door de positie en de oriëntatie van verschillende lichaamsdelen, denk aan het hoofd, de schouders, de armen en de heupen, real-time vanuit twee hoeken driedimensionaal op te nemen en te laten zien op een scherm van 127 cm.

Het systeem is gekoppeld aan een BioFeedback-trainingsprogramma dat het verbeteren van de motoriek versnelt en waarvan u binnen korte tijd al profijt heeft. Ook fysieke mogelijkheden kunnen getoetst worden, zodat u altijd veilig traint en het optimale uit uw fysieke mogelijkheden haalt.

3d-golfanalyse-300x200.jpg

Voordelen van 3D-golfbiodynamics:

  • Real-time 3D-grafisch beeld (enkel- of meervoudig) tijdens de swing

  • Geen verloren informatie

  • Kwantitatieve gegevens zijn onmiddellijk beschikbaar. Deze gegevens zijn niet te meten via videomethoden

  • BioFeedback training – onmiddellijk terugkoppeling of gewenste swingposities zijn gehaald

  • De mogelijkheid swings vanuit elke hoek te bekijken: van voren, van achteren, van boven, van beneden en van beide kanten

  • De informatie is gemakkelijk te combineren met andere gegevens

  • Het vergelijken van swings op verschillende momenten

  • Het gebruik een speciale databank en een realistisch model voor het vergelijken van uw eigen swingprestaties met die van professionele golfers

Biodynamics hoe het werkt.JPG

Hoe het werkt?

1. 3D SWING ANALYSE. De speciale sensoren worden gebruikt om elke klein detail te volgen en data te generen van elke swing-beweging. Het GBD-systeem slaat alle data op voor analyse.

2. BIOFEEDBACK TRAINING. Met de precieze informatie wordt een persoonlijk trainingsprogramma ontwikkeld om u te helpen bij het beoefenen van de juiste bewegingspatronen en swing te verbeteren.

3. OP MAAT GEMAAKT RAPORT. U krijgt een op maat gemaakt verslag om de sterke en zwakke punten van uw golfswing in kaart te brengen.

4. DIRECT RESULTAAT. U hoeft niet meer te raden en zelf uit te zoeken waar uw verbeterpunten liggen. Golf BioDynamics zorgt er daarom direct voor dat u uw slag zult verbeteren.

bottom of page